Op 23 & 24 juni is de 31e editie van Festival Mundial! Om je optimaal voor te bereiden, geeft festival-programmeur Sophieke maandelijks tips in Pieken met Sophieke over artiesten, activiteiten en veel meer.

Deze maand gooien we het over een andere boeg. Dit keer mochten jullie de regie in handen nemen door vragen in te sturen via onze Instagram story. Sophieke beantwoordt in een Q&A de brandende vragen die zijn ingezonden.

Sophieke Gremmen (23 jaar) is één van jongste programmeurs van Nederland. Daarnaast is deze creatieve duizendpoot ook DJ, creative director, producent en kapster in opleiding. Vol energie laat ze de festivalbezoeker kennis maken met haar programmering zodat niemand iets hoeft te missen.

Meer info over Festival Mundial 2018, tickets of programmering? Kijk op www.festivalmundial.nl

NIEUW ALBUM: YEN ARA
Wij likten onze vingers al af bij "Mumudey Mumudey", maar het gehele nieuwe album van Ebo Taylor is om op te vreten! Eentje om op te zetten, terwijl je geniet van de eerst warme temperaturen. Wij kunnen niet wachten om dit album live te horen op Festival Mundial! Ga naar onze Spotify of Deezer playlist en geniet van Ebo Taylor.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Check www.festivalmundial.nlvoor meer informatie en tickets!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over