Wow, dit is ‘De Bom’! De populairste Nederlandse band ooit speelt op vrijdag 4 augustus 2017 op Festival Dranouter! Doe Maar is zonder meer een fenomeen, begin de jaren tachtig scoorden ze de ene hit na de andere, zoals ‘Sinds 1 dag of 2 (32 jaar)’, ‘Smoorverliefd’, ‘Doris Day’, ‘Is Dit Alles’, ‘Pa’, ‘De Bom’, ‘1 Nacht Alleen’ en ga zomaar door. Op heel korte tijd werd de hysterie rond de band waanzinnig groot, een ware rage die nog het best te vergelijken valt met wat The Beatles ontketenden in hun hoogdagen. Sinds 2000 zijn Ernst Janz, Henny Vrienten en Jan Hendriks geregeld terug op de podia te zien en dat kunnen wij alleen maar toejuichen. Een festivalconcert van Doe Maar in Vlaanderen, dat is minstens even exclusief als een Belgisch driesterrenrestaurant! Laat de gekte maar beginnen, ontspan je spieren, smeer je keel want dit concert wordt meezingen van begin tot eind!

Festivalformule

De vernieuwde formule van het festival die 2 jaar geleden zijn intrede nam, werd ook dit jaar uitermate positief onthaald. In 2017 zetten we alles op alles om ons evenement verder te verfijnen en te versterken! We halen het uiterste uit de kan om opnieuw een frisse combinatie van straffe concerten, verrassende randanimatie, leuke kinderprogrammatie en veelkleurige foodstands af te leveren.

Ticketing

Sedert 1 december is de vroegboek gestart, waarbij je €15 voordeel doet bij de aankoop van een weekendticket. Bovendien winnen de eerste 100 kopers een gratis Deezer abonnement voor 3 maanden en krijg je de kans om de nieuwe, exclusieve Dranouter sjaal aan te schaffen. Voor de vlugge beslissers! Vanaf dinsdagmorgen 13 december start ook de reguliere verkoop van de vrijdagtickets.

Meer informatie op onze ticketpagina.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Festival Dranouter
Datum: 
4 - 6 augustus 2017
Locatie: 
Dranouter

Reservatie:

Meer over