2 juni is het weer zover: ‘Kids at the Movies’! En dat betekent voor de hele familie zoveel meer dan gewoonweg een bioscoopbezoek. Elke eerste zondagochtend van de maand krijg je naast de beste films, ook spetterende animatie en leuke extra’s. Ieder (b)engeltje kan hierbij niet enkel kiezen uit de nieuwste kinderfilms, maar kan zich eveneens de hele ochtend uitleven op het springkasteel of in het tekenatelier. Eveneens kan iedere kleine filmliefhebber zich laten schminken in de grimeerstand en genieten van tal van andere animaties.

Bij ieder ‘Kids at the Movies’ bezoek krijgen de kids een nieuw polsbandje. Komen jouw kinderen zich dit jaar regelmatig uitleven op ‘Kids at the Movies’? Let er dan op dat ze hun polsbandjes goed bijhouden. Want wie in 2013 de polsbandjes van vier verschillende ‘Kids at the Movies’-edities bij elkaar gespaard heeft, krijgt op vertoon hiervan een leuk kleurboek of vriendenboek! De polsbandjes van de verschillende edities zijn te herkennen aan hun kleur.

Reden te meer dus om je vanaf 9u30 te komen uitleven op de coolste ochtend van de maand om vervolgens om 11u de bioscoopzaal in te duiken voor een filmmagisch avontuur naar keuze. Ouders zijn uiteraard ook welkom ... Zolang ze braaf zijn natuurlijk!

Kies aanstaande zondag voor onderstaande films met als topper de avant-première van Epic:

Epic
‘Epic’ gaat over een ongeziene oorlog die rondom ons woedt. Een tienermeisje vindt zichzelf terug in deze magische wereld. Daar moet ze een alliantie sluiten met een groep onwaarschijnlijke personages. Samen met deze kleurrijke bende probeert ze de magische wereld te redden ... Maar onze wereld is ook in gevaar.

Deze film gaat in avant-première tijdens Kids at the Movies op 02/06/2013 en voor het grote publiek bij Kinepolis vanaf 05/06/2013.

The Croods
De allereerste familie uit de prehistorie woont in een grot, maar wanneer deze verwoest wordt, kunnen ze niet anders dan op ontdekkingsreis gaan. Reizend door een spectaculair landschap, maken de Croods kennis met een heel nieuwe wereld, vol avontuur en fantastische wezens.

Ted en de schat van de mummie
Bouwvakker Ted droomt van een grootse carrière als archeoloog om zo in de voetsporen te treden van zijn grote held Max Mordon. Tijdens zijn werk graaft hij talloze voorwerpen op, het ene al waardelozer dan het andere. Maar hij geeft niet op! Ted gelooft rotsvast dat hij ooit wereldberoemd zal worden. Gelukkig helpt het toeval hem een handje: hij wordt verward met een echte professor en belandt op een vliegtuig naar Peru. Daar wachten professor Lavrof en zijn mooie dochter Sara hem op. Ze hopen dat Ted hen de weg kan wijzen naar de Verborgen Stad Paititi. Helaas zijn zij niet de enigen. Een bende louche figuren is ook op zoek naar de stad ...

Voor tickets of bijkomende informatie over de verschillende speelfilms tijdens ‘Kids at the Movies’, ga naar www.kinepolis.be/kids.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: