Support door Suzan & Freek in het Amsterdamse Bostheater

Walk Off The Earth is de derde naam voor de komende editie van Live At, een serie openluchtconcerten tijdens de zomerdagen in het Amsterdamse Bostheater. Eerder werden de concerten van Hooverphonic with orchestra en Milow al aangekondigd. Walk Off The Earth, met Suzan & Freek als support, geeft op zaterdag 22 juli een optreden in het openluchttheater. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 24 maart om 10:00 uur.

Walk Off The Earth

De Canadese band Walk Off The Earth brak door met hun cover van Gotye's Somebody I Used To Know, die destijds in twee weken maar liefst 35 miljoen views op YouTube opleverde. In de afgelopen vijf jaar heeft het vijftal met hun innovatieve (cover)songs en video's wereldwijd een grote schare fans verzameld. Onlangs bracht Walk Of The Earth hun nieuwe album Fire In My Soul uit, waarop zowel eigen werk als covermateriaal te vinden is.

Suzan & Freek

Suzan & Freek maken akoestische covers van grote hits en andere bekende liedjes. In oktober ging hun cover van The Chainsmokers' Don't Let Me Down viral nadat de Amerikaanse band de video ook online plaatste. Via Facebook verschijnen er wekelijks nieuwe covers van het tweetal.

Many more to come

Naast Walk Of The Earth zijn eerder al Hooverphonic with orchestra en Milow bevestigd voor de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater tijdens de zomermaanden van 2017. De komende maanden wordt de rest van het programma onthuld.

Ticketinfo

Kaarten voor het optreden van Walk Of The Earth op zaterdag 22 juli kosten €36 excl. servicekosten en zijn verkrijgbaar via LiveAtAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 24 maart om 10:00 uur.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Live At
Datum: 
zaterdag 22 juli 2017
Locatie: 
Amsterdamse Bostheater
Meer over