Disney+ heeft de officiële trailer voor de nieuwe documentaire "Jim Henson Idea Man" onthuld. "Jim Henson Idea Man" is geregisseerd door Academy Award®-winnaar Ron Howard en vertelt het verhaal van de buitengewone artiest en visionair Jim Henson. Tijdens zijn 36-jarige carrière creëerde Henson enkele van 's werelds meest geliefde personages, waaronder de beroemde Muppets zoals Kermit de Kikker en Miss Piggy, en ook alle iconische bewoners van Sesamstraat, waaronder Neef Jan, Grover, Koekiemonster en Bert en Ernie. Henson regisseerde ook populaire fantasyfilms als "The Dark Crystal" en "Labyrinth".

"Jim Henson Idea Man", geproduceerd met de volledige medewerking van de familie Henson, is een ongekende, intieme kijk op Hensons illustere, revolutionaire carrière en complexe persoonlijke leven. Aan de hand van nooit eerder vertoonde persoonlijke archief-filmpjes, foto's, schetsen, Hensons persoonlijke dagboeken en interviews met degenen die hem het beste kenden, is de film het ultieme portret van een van 's werelds meest inspirerende en iconoclastische makers.

De originele documentaire gaat op 31 mei in première op Disney+.

De originele documentaire van Disney Branded Television wordt geproduceerd door Imagine Documentaries. Howard is ook producent naast Brian Grazer, Sara Bernstein, Margaret Bodde, Justin Wilkes, Mark Monroeen Christopher St. John. Paul Crowder, Meredith Kaulfers en Michael Rosenberg zijn de uitvoerende producenten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: