n de laatste uitzending van Ook getest op mensen van dit seizoen, verdiept Marcel Vanthilt zich in "The Battle of the generations". Wie is het sterkst? De huidige generatie kinderen die we van de ene hobby naar de andere rijden of de generaties die nog vooral speelden in de tuin? Ook getest op mensen liet de 10- jarigen van nu dezelfde krachttests afleggen als de 10- jarigen van 1990. Wie wint de strijd der generaties? Wie is het sterkst?

En verder in deze uitzending: kan je vlieganangst overwinnen? 35 procent van de mensen hebben er mee te kampen. En hoe vermijden we dat ouderen ondervoed geraken?

  • Vliegangst. In de krokusvakantie gaan we weer massaal op reis, de één trekt naar de zon, de ander naar de sneeuw. Wat 1 op 3 mensen in het vliegtuig gemeen hebben, is dat ze er eigenlijk liever niet in zouden zitten. 35% van de mensen heeft vliegangst, een bijzonder hoog aantal, tijd dus om daar iets aan te doen! Kunnen we mensen afhelpen van hun vliegangst, we deden de test met een jongeman die nog nooit vloog en een jongedame die het na 1 keer vliegen voor bekeken hield. Staan ze tijdens de test doodsangsten uit of kunnen ze hun angst een plekje geven?
  • Ondervoeding. Een kwart van de 65 + ers loopt risico op ondervoeding. Ouder worden gaat vaak gepaard met een vermindering van de eetlust. Kunnen we er voor zorgen dat die eetlust terugkeert?

Ook getest op mensen, woensdag om 21.10 uur op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: