Komende zaterdag vindt de grote finale plaats van het Eurovisiesongfestival. Een artiest die we volgens de bookmakers zeker in de gaten moeten houden, is Angelina Mango. In thuisland Italië is ze al een ster, nu is ze helemaal klaar om de rest van Europa te veroveren. Niet enkel tijdens het Eurovisiesongfestival, maar ook tijdens een clubtour. Op maandag 4 novemberhoudt Angelina Mango halt in La Madeleine in Brussel. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 10 mei om 12u via livenation.be.

Singer-songwriter Angelina Mango is de Italiaanse revelatie van het jaar. Haar songs zijn een mix van verschillende invloeden, waaronder Italiaanse en Amerikaanse rap, R&B en instrumentale muziek. Hoewel ze pas 23 jaar oud is, behaalde ze in haar thuisland al twee platina platen, twee gouden platen en verkocht ze moeiteloos haar tour uit. In 2020 bracht ze haar eerste single “Va tutto bene” uit, gevolgd door hits zoals “Ci pensiamo domani”, “Che t’o dico a fa” en “Voglia di vivere”. Haar inzending voor het Eurovisiesongfestival “La Noia” werd intussen al meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube en bijna 60 miljoen keer gestreamd op Spotify. De cijfers zeggen genoeg: Angelina Mango wil je niet missen!

Tickets voor het concert in La Madeleine zijn beschikbaar vanaf vrijdag 10 mei om 12u via livenation.be en kosten €28,40 (inclusief servicekosten).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over