Gilberto Gil brengt very special guest Roberta Sà mee op 24 juli. Verder verzorgt Eriksson Delcroix het voorprogramma van Los Lobos op 4 augustus.

Gilbergo Gil & Roberta Sà

Gilberto Gil brengt very special guest Roberta Sà mee op 24 juli. De zangeres is een absolute ster in Brazilië. Ze is een van de bekendste zangeressen van haar generatie in Brazilië, een kleurrijke persoonlijkheid die alom erkend wordt door zowel jonge als gevestigde musici.

Met Gilberto Gil zijn nieuwe plaat Ok Ok Ok (2018) breekt een geheel nieuwe fase in zijn carrière aan. Nadat hij verschillende keren opgenomen werd in het ziekenhuis, schreef hij het allemaal van zich af in intense liederen. Geproduceerd door zijn zoon Bem Gil, is dit een intiem album geworden over familie, ouderdom en eindigheid. Tijdens dit concert wordt hij muzikaal ondersteund door zijnkinderen en kleinkinderen én Roberta Sà!

Los Lobos + Eriksson Delcroix

Eriksson Delcroix verzorgt het voorprogramma van Los Lobos op 4 augustus. Met de albums 'For Ever’ (2014), ’Heart Out Of Its Mind’ (2016) en 'Magic Marker Love’ (2017 - met Sun Sun Sun Orchestra) heeft Eriksson Delcroix zich moeiteloos weten te profileren als een countryband waaraan de doorsnee hedendaagse Nashville-act in de verste verte niet kan tippen qua authenticiteit, eigengereidheid én kwaliteit.

Op het nieuwe album 'Riverside Hotel’ demonstreert Eriksson Delcroix een hernieuwde interpretatie van de oorspronkelijke rootsmuziek uit New Orleans: ongecompliceerde, opgewekte, humoristische en dansbare swamp blues, cajun en country.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Roberta Sà en Eriksson Delcroix
Datum: 
27 juli 2019
Locatie: 
OLT Rivierenhof, Antwerpen

Reservatie:

Meer over