Laten we vooraf één ding afspreken: al wie het waagt met zo'n belachelijke man bun naar Zeverrock af te zakken, komt er niet in. Voor je het weet, hangt ons weide vol met zwermen lijsters die zo'n haarbal verwarren met een zaadbol. Of vliegt er iemand hen naar het hoofd met een poepzakje, zeggend dat Coco het nooit meer zal doen. Dus: man buns, thanks but no thanks – zelfs niet als je Kevin Janssens heet.

Allemaal goed en wel, horen we u denken, maar wat zijn we daarmee? Om eerlijk te zijn: weinig tot niets, nada, noutgatbollen, rien de knots. Tenzij u natuurlijk de trotse bezitter bent van zo'n haarbal. (In dat geval: innige deelneming.) We hadden gewoon geen inspiratie om deze nieuwsbrief te beginnen, en onze moeder heeft ons geleerd dat het niet beleefd is met de deur in huis te vallen.

Met wat volgt, kunt u wel iets aanvangen – snel besluiten om 4 & 5 augustus te barricaderen in uw agenda, bijvoorbeeld, we zeggen maar iets. Want voegen zich bij het toch al niet minne lijstje om u op de 25ste editie van Zeverrock vakkundig naar de wuppe te helpen: Louie! Rakka! Yves Deruyter! en – iedereen Westfluut - Het Zesde Metaal!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: