Het populaire typetje van Chris Van den Durpel komt morgenochtend naar MNM om de tijdscapsules van de 90’s & Nillies te begraven in de schaduw van de VRT-toren.

MNM gaat deze week Back To The 90’s & Nillies. Een hele week lang hoor je er enkel de grootste hits uit de afgelopen 2 decennia. De DJ’s van MNM gingen samen met de luisteraar op zoek naar het mooiste uit de 90’s & Nillies: zaken die absoluut bewaard moeten worden voor het nageslacht. Al dat moois wordt veilig opgeborgen in robuuste tijdscapsules en wordt morgenochtend tijdens De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow begraven door de bekendste tuinman van de 90’s & Nillies: Kamiel Spiessens.

Kamiel Spiessens was heel opgetogen met de uitnodiging van Peter Van de Veire: “Ik ben zeer opgetogen met de uitnodiging van meneer Peter van MNM. Als ge zoals ik in de nineties zoveel op tv zijt geweest, dan zijt ge blij dat ge na al die jaren ook ne keer op de radio moogt komen. Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd.”

De Tijdscapsules van de 90’s & Nillies

Een hele week lang gingen MNM-DJ’s op zoek naar het mooiste en meest waardevolle uit de 90’s & Nillies. Onder andere K3, Pamela Anderson, Pokémon, Postbus X, Buffalo’s en Flippo’s bleken voor de MNM-luisteraar waardevol genoeg om bewaard te worden voor het nageslacht.

Het volledige overzicht van de inhoud van de Tijdscapsules vind je hier:

De Nillies Top 100

Op zaterdag 27 maart wordt Back To The 90’s & Nillies afgesloten met De Nillies Top 100. Tussen 11.00h en 19.00h zetten Bart De Raes, Nasrien Cnops en Tom De Cock de honderd favoriete platen van de MNM-luisteraar uit de Nillies op een rij.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: