Hotel M sluit de week af met de nieuwe Vlaamse minister van Cultuur en Media, Sven Gatz. Een week geleden kon hij zich nog niet voorstellen dat hij Vlaams minister zou zijn, laat staan dat hij te gast zou zijn bij Marcel. Hoe gaat het met hem? Went hij al aan het idee? Is hij er klaar voor?

Ook Elodie Ouedraogo trakteert Marcel op een bezoek. Ze staat bekend als fashionista en brengt binnenkort een eigen collectie uit bij een kledingketen.

Marcel verdiept zich ook in Het Wonderkabinet. Tijdens die tentoonstelling in Gent kunnen bezoekers de meest eigenaardige objecten uit de collecties van de Gentse universiteit bewonderen. Een varken met twee koppen? Of een Siamese tweeling van een kalf? Alles kan!

Jan De Smet mag als gastprogrammator de affiche van de veertigste editie van Dranouter samenstellen en dat moet je hem geen twee keer vragen.

De zwoele afsluiter van de eerste week op het strand van Knokke-Heist is Sanchez. Hij wordt aangekondigd door de Jamaicaanse radio-dj Ron Muschette en brengt het nummer Here I am. Te zien op Reggae Geel.

De eerste week in Knokke-Heist sluit Hotel M af met een spetterend vuurwerk van Belgisch kampioen vuurwerk Eric Tielemans.

Hotel M: op donderdag 31 juli om 21.15 uur op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: