Nu woensdag 25 juni om 14u start de ticketverkoop voor de nieuwe productie “Glass” van Isabelle Beernaert met voorstellingen in Oostende, Gent, Antwerpen en Hasselt.

Na drie succesvolle theaterproducties is modern choreograaf Isabelle Beernaert niet meer weg te denken uit de theaterwereld. Tweemaal won zij de Dans Publieksprijs en dit seizoen brengt Isabelle Glass naar de Belgische theaters.

Vanaf jongs af aan creëerde Isabelle Beernaert haar eigen dansstukken en heeft zij de muziek willen vertalen via haar lichaamstaal. Isabelle omschrijft choreograferen als “een magische wereld”, waarin geen wetten zijn of regels. Het hart, oftewel het gevoel, staat centraal. Isabelle haalt haar inspiratie uit het leven. “Ik sta heel bewust in het leven. Ik zie, hoor en voel alles erg goed. Vervolgens interpreteer ik dat op mijn manier en met mijn visie. Gevoelens uit het dagelijks leven verwoord ik tot een dans.”

In Glass neemt Isabelle Beerhaert het publiek mee met haar gedachtes over de onvermijdelijke onvolkomenheden en het mooie van de mens. Het leven is doorzichtig en breekbaar, waardoor we steeds scherp moeten blijven.

We may shine, we may shatter,
We may be picking up the pieces here on after,
We are fragile, we are human,
And we are shaped by the light we let through us

In 2012 en 2013 won Isabelle Beernaert de Dans Publieksprijs voor resp. Et Après en Red, Yellow & Blue. In 2011 was zij de winnares van The Ultimate Dance Battle (RTL5/VTM).Ook kent het publiek Isabelle vanwege haar spraakmakende choreografieën voor So You Think You Can Dance, die niemand ongeroerd laten.

Eerder dit jaar danste ze samen met Axel Hirsoux tijdens Eurosong op Eén en bereikte ze een miljoenenpubliek tijdens het Eurovisiesongfestival in Kopenhagen. De ticketverkoop start op 25/06/2014 om 14u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Isabelle Beernaert
Datum: 
3 januari 2015
Locatie: 
Stadsschouwburg Antwerpen

Reservatie:

Meer over