Op woensdag 8 oktober 2014 ontdekt de kijker samen met Koen Wauters hoe het er thuis aan toegaat bij Frank Duboccage, Willy Sommers en Saartje Vandendriessche. In de zesde aflevering van Grote Ster, Kleine Ster zijn het maar liefst vier kleine sterren die de spreekwoordelijke vuile was van hun ouders buiten hangen. Zoon Luka vertelt over papa Willy, dochter Mille onthult de kantjes van mama Saartje en Frank aanhoort de vertelsels van zijn twee dochters en de enige tweeling in dit programma: Sara en Maia.

Onze papa luistert nooit naar kinderliedjes. Hij zet in de auto het liefst Rammstein op.” – Sara en Maia

Weerman Frank Duboccage is een verwoed wielerliefhebber die er niet voor terugdeinst om in een scherpe tijd de Stelvio te beklimmen. Zijn schattige, vijfjarige tweelingdochters Maia en Sara zijn twee handen op één buik, tenzij ze het oneens zijn met elkaar. Over papa zijn ze het overduidelijk wel eens. Ze verklappen onder meer waarom ze hun papa al eens in de hoek moesten zetten en dat pintjes drinken op café het eerste is wat hij doet na een fietstocht.

Papa staat thuis het langste in de badkamer en terwijl hij naar tv kijkt, draagt hij vaak alleen een onderbroek.” - Luka

Luka is net als papa Willy Sommers een hevige supporter van Anderlecht. Hij vertelt dat zijn papa “zo fier als een ‘Gieter’ is op hem en zijn twee zussen”. Al snel blijkt dat de achtjarige Luka zijn papa door en door kent en dat zal Willy geweten hebben. Luka heeft zo zijn eigen verklaring waarom papa Willy er nog steeds zo jong uitziet en weidt met plezier uit over de eerder beperkte bijdrage in het huishouden van zijn zingende papa.

“Mijn mama heeft een heel grote mond en als ze gesport heeft, krijgt ze wallen onder haar ogen.” - Mille

Mille is de vijfjarige dochter van presentatrice Saartje Vandendriessche. Moeder en dochter kunnen het erg goed met elkaar vinden. Mille heeft dan ook hetzelfde extraverte karakter als haar mama. Ze blijkt een scherpe observator te zijn en neemt geen blad voor de mond. Zo omschrijft ze in geuren en kleuren hoe mama eruit ziet voor en na een halve triatlon en legt ze uit waarom ze van mama moest stoppen met de – volgens Saartje veel te meisjesachtige – balletles.

In aflevering 7 op woensdag 15 oktober 2014 nemen volgende sterren het tegen elkaar op: Katja Retsin en dochter Manou, Kürt Rogiers en dochter Lola, Stephanie Planckaert en zoon Mageno. In aflevering 8 op woensdag 22 oktober 2014 nemen volgende sterren het tegen elkaar op: Chris Van Tongelen en dochter Lila-Jane, Debby Pfaff en zoon Liam, Luk Wyns en dochter Nana.

De volledige aflevering van Grote Ster, Kleine Ster kan na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: