De Duitse raveband Scooter is op zaterdag 4 april de headliner van Back to the 90’s & 00’s in het Antwerpse Sportpaleis. Bijkomende namen worden binnenkort toegevoegd.

Scooter is een succesvolle Duitse raveband die in de jaren ’90 verschillende wereldhits scoorde. 'How Much Is The Fish' en ‘Fuck The Millennium’ zijn bij het grote publiek daarvan de bekendsten.

De band staat al jaren op het verlanglijstje van de organisatoren van Back to the 90's & 00’s. “Onze trouwe bezoekers vragen al verschillende jaren naar de komst van Scooter. Dit jaar hebben we ze dan toch kunnen verleiden tot een exclusief en éénmalig optreden op Belgische bodem.” In Duitsland zijn ze nog steeds razend populair en vullen ze nog altijd grote arena’s. Het mc’en van H.P. Baxxter, de blonde zanger van de band, is één van de typische Scooter - kenmerken die ook het Sportpaleis niet onberoerd zullen laten. Ambiance verzekerd !

Back to the 90’s & 00’s is aan haar 7de editie toe. De eerste vijf edities gingen de parties in het Sportpaleis door het leven onder de naam Back to the 90’s maar sinds vorig jaar werden op vraag van het publiek, ook de grootste hits uit de beginjaren van de nillies, ook wel zero’s genoemd, toegevoegd.

Begin januari worden de andere artiesten en DJ’s bekend gemaakt. Tickets zijn intussen beschikbaar via www.the90s00s.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Back to the 90's & 00's
Datum: 
Zaterdag 4 april 2015
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over