Ontdek nieuwe afleveringen vanaf 28 maart iedere woensdag om 16u30 op Disney Junior

Overdag leven Greg, Connor en Amaya een gewoon leven: ze zijn vrienden, buren en klasgenoten. Maar ‘s avonds activeren ze hun armbanden die verbonden zijn met de pyama’s en worden ze: De Pyjamahelden! Ze krijgen speciale krachten om de stad te beschermen van de schurken. Het dierenamulet van Greg (Gekko) zorgt dat hij op muren kan lopen en overal stevig aan blijft vastkleven. De superkracht van Connor (Catboy) maakt hem supersnel en Amaya (Owlette) kan kilometers ver kijken vanuit de lucht. Vanuit het hoofdkantoor gaan ze op avonturen, stoppen ze slechteriken en verslaan ze schurken.

En dat is niet alles.. Greg, Connor en Amaya hebben dit seizoen nieuwe krachten! Connor kan nu een lasso lanceren dankzij zijn strepen, Greg kan zijn kussentjes activeren om elk object af te buigen en Amaya heeft nu een cape waarvan de veren vijanden kunnen vangen.

Het tweede seizoen gaat vanaf 28 maart van start op Disney Junior, iedere woensdag om 16u30!

Disney Junior ontvang je op televisie elke dag van 5u tot 23u via Proximus op kanaal 136 en via Telenet op kanaal 38 in Vlaanderen en 128 in Brussel.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over