Club 69 & City Queens brengen één van de meest iconische Hip Hop acts aller tijden

Met hun uitverkochte ‘come back’ tour uit 2016 nog fris in het geheugen, zijn ze alweer terug! The Sugarhill Gang tourt in 2017 doorheen Europa en het zal een niet te missen show worden. Voor België wordt het bovendien een show in de intieme setting van LUX te Gent wat een extra buitengewone ervaring wordt. Dit is immers een groep die gemakkelijk stadia en grote festivals vult. The Sugarhill Gang, up front, close and personal, wordt u gebracht door Gent’s leading urban nightlife Club 69 and Gent’s meest befaamde urban event City Queens!

The Sugarhill Gang is één van de meest iconische groepen aller tijden. Het zijn de ‘godfathers’, de allereerste supersterren uit de Hip Hop en Hip Hop’s meest geprezen artiesten dankzij hun hit “Rappers Delight”. Met meer dan 12 miljoen verkochte exemplaren de meest verkochte Hip Hop plaat aller tijden. Terwijl heel wat Hip Hop acts van vandaag moeite hebben om live te klinken zoals op hun platen, staat The Sugarhill Gang gekend voor hun uiterst energieke en één van de beste live-shows ooit! Deze publieksfavorieten staan klaar om concert na concert en festival na festival af te breken, wat zal dat in LUX niet geven ...

Hun veelzijdigheid maakt dat ze bij de allerbeste live performers ooit horen en hun gouden standaard kunnen blijven waarmaken. Ze weigeren zich enkel op het verleden te verlaten en brengen dan ook een volledig nieuwe show. Naast enkele krachtige originele nummers, staat hun playlist vol met doortrapte covers (Prince, Michael Jackson, Frankie Beverly en Maze) en zelfs wat komische intermezzo’s. De live show is een aaneenschakeling van hit na hit en covert de volledige carrière van de groep te beginnen met de klassieker “Rappers Delight” uit 1979 tot aan hun laatste nummer met internationale DJ superstar Bob Sinclair, "La La Song” dat een grote hit werd in Europa in 2009.

De fans mogen zich verwachten aan een memorabele show met hits als “Rappers Delight”, “La La Song”, “Apache”, “8th Wonder”, “Showdown”, “Kick it live from 9 to 5”, “Living in the fast lane”, samen met nieuwe nummers en enkele verrassingen! De show wordt gebracht door DJ Dynasty, vergezeld van de vocalen van Master Gee, Wonder Mike en Hendogg.

Deuren openen om 22u00 voor de live show maar blijf gerust hangen voor de after-party met Mixmonster Menno en Davidov tot de zon opkomt!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
City Queens & Club 69
Datum: 
Vrijdag 19 mei 2017
Locatie: 
Lux, Gent
Meer over