De waanzinnig populaire Shawn Mendes komt terug naar België, nadat hij in 2019 in een mum van tijd het Sportpaleis uitverkocht. De 23-jarige Canadees houdt op 14 april 2022 halt in het Sportpaleis Antwerpen met zijn wereldtournee 'Wonder’, genoemd naar zijn laatst verschenen album. De ticketverkoop start op vrijdag 8 oktober om 10u via greenhousetalent.be

Om zijn 23ste verjaardag te vieren, loste Shawn Mendes afgelopen zomer de single 'Summer of Love’, waarvoor hij samenwerkte met de Puerto Ricaanse artiest Tainy. Deze hit is het vervolg op zijn vierde plaat 'Wonder’ die verscheen in december 2020, goed voor een eerste plaats in de Billboard Top 200. Nu de U.S. zijn grenzen terug openstelt, kondigt Shawn Mendes zijn wereldtournee aan in het kader van dat laatste album. Op deze tour wordt hij vergezeld door queer popicoon King Princess, doorgebroken in 2018 met haar debuutsingle '1950'.

In afwachting van die langverwachte tournee kregen de fans in november 2020 alvast een inkijk in het leven van deze wereldster met de documentaire Shawn Mendes: In Wonder. Shawn Mendes vertelt er openhartig over zijn sterrenstatus, relaties en muzikale toekomst. Ook zijn laatste wereldtournee, de making-of van 'Wonder’ en zijn muze Camilla Cabello, waarmee hij het stomende 'Señorita’ opnam, komen aan bod.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Shawn Mendes
Datum: 
14 april 2022
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over