Een magische reis doorheen 10 jaar Tomorrowland aan de hand van beelden, verhalen, verborgen codes, doe-pagina’s, Tomorrowland gadgets en exclusieve interviews met de top dj’s van het festival: Steve Aoki, Dave Clarke, David Guetta, Moby, Netsky, Martin Solveig, Yves V., Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, en vele anderen.

Ook de topchefs die zorgen voor fantastisch eten op Tomorrowland geven hun recept prijs: Wim Ballieu, Peppe Giacomazza, Manuel & Olivier Wouters… Een unieke kijk in de wondere wereld van Tomorrowland. Bij het boek zit ook officieel Tomorrowland briefpapier, een perkamenten oorkonde, een mandala, postkaarten en nog veel meer.

Tomorrowland is een begrip. Wereldwijd deed dit festival de gekende festival scene op haar grondvesten daveren. Bekend tot in alle uithoeken van de wereld, verfijnd tot in alle uithoeken van het festival. Beleef met dit boek de opzwepende beats en beelden, de mythische sfeer, sprookjesachtige magie, de energieke mensen, het verhaal van People of Tomorrow, en de details die dit festival zo populair maken. Elke pagina geeft een stukje Tomorrowland cadeau.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over