Zij betovert, zij charmeert, zij intrigeert, maar vooral: zij keert terug naar de podia! Melody Gardot kondigt de nakende release van haar vierde plaat aan, samen met een concerttournee die haar komende zomer opnieuw naar Europa brengt.

Na het welverdiende succes van haar prachtige tweede album, 'My One and Only Thrill' verkende de mysterieuze Amerikaanse zangeres nieuwe horizonten. Tussen de Marokkaanse woestijn, de straten van Lissabon en de tangobars in Buenos Aires vond ze de tijd om ons 'The Absence' (2012) voor te schotelen. Een magische plaat met een warme vertelstijl, doordrenkt van reislust.

Al sinds haar debuut staat deze artieste voor een vrije en eclectische muziekstijl, getekend door haar verlangens; ongebreideld en zonder taboes. Haar roots uit de jazz & blues stak ze nooit onder stoelen of banken, daarbij ondersteund door haar diepe en beklijvende stem. Zij is een atypische en zelden geziene artieste met een al even opmerkelijke carrière, die erin slaagt om haar publiek telkens weer te beroeren met een talent dat ze ook in ons land al mocht bewijzen met meerdere uitverkochte shows.

Vandaag kondigt Melody Gardot dus haar grote terugkeer aan. Momenteel blijft ze nog mysterieus over haar nieuwe album, dat in mei 2015 verwacht wordt. In afwachting daarvan grijpen we de kans om haar live terug te zien, op maandag 22 juni in het Koninklijk Circus in Brussel. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 6 februari om 11u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Melody Gardot
Datum: 
Maandag 22 juni 2015
Locatie: 
Koninklijk Circus, Brussel

Reservatie:

Meer over