Amerika's meest energieke brassband komt op 12 november naar De Roma. Twee jaar geleden stond Lucky Chops nog in OLT Rivierenhof, Les Ardentes en in een uitverkochte Ancienne Belgique. In 2019 is het de beurt aan De Roma in Antwerpen. Tevens wordt er dit jaar een nieuw album verwacht van de Chops.

De Amerikaanse brassband heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. De vijfkoppige band kenmerkt zich door een uniek geluid en een enorme energie on stage. De roots van deze band liggen bij de LaGuardia Arts Highschool in New York, waarna ze hun kunsten vertoonden op straat, in kleine zalen en in de New Yorkse metro.

Het succes van de Chops is te danken aan een Zuid-Amerikaanse toerist die aan het begin van hun carrière een opname maakte die viral ging op het internet. Binnen enkele dagen hadden miljoenen mensen de opname gezien en al snel volgde een Europese tour. Terug van hun tour werd Lucky Chops de huisband van de MTV talkshow 'Girl Code Live’ en zo maakte een breder publiek kennis met de muzikale en magische trekken van deze unieke brassband.

De ticketverkoop start nu vrijdag 31 mei om 10u via deroma.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Lucky Chops
Datum: 
12 november 2019
Locatie: 
De Roma, Borgerhout

Reservatie:

Meer over