De schalkse ruiters trekken er nog één keer op uit in Jonas & Van Geel op woensdag 23 september. Tom Lenaerts en Bart De Pauw vertellen hun sterkste verhalen. Maar hun strafste verwezenlijkingen zijn ongetwijfeld hun twee zonen Willem Lenaerts en Quinten De Pauw die in de studio hun groepje komen voorstellen aan een enthousiast publiek en twee van trots glimmende papa's.

Cathérine Moerkerke heeft een playback-verleden en dat zal Jonas geweten hebben. In een heuse lip-sync Battle geven de twee gezichten het beste van zichzelf.

De knappe Alvaro Soler heeft een internationale zomerhit te pakken met 'El Mismo Sol'. Jonas heeft de zanger emotioneel te pakken wanneer hij wordt verenigd met zijn Vlaamse familie die hij al jaren niet meer heeft gezien.

Allemaal in één show?! Jawel, op woensdag 23 september 2015 om 21.20

Jonas & Van Geel Op Facebook

Niet alleen op antenne zet Jonas Van Geel de boel op stelten, ook op Facebook zorgt hij voor de nodige ambiance. Op de pagina van zijn programma post hij extra filmpjes en achter-de-schermen-foto’s. En dat alles op zijn eigen, lekker eigenzinnige manier. Ondertussen hebben al meer dan 59.000 fans hun weg naar de pagina (www.facebook.com/jonasenvangeel) gevonden.

De volledige afleveringen van Jonas & Van Geel kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: