De bekendmaking van de DJ MAG Top 100 wereldranglijst was in 2014 een ware triomftocht voor de Belgische dj’s, waarbij vooral de broers Dimitri Vegas & Like Mike een bijzondere prestatie wisten neer te zetten met hun 2e plaats. Hetzelfde internationale vakblad DJ MAG organiseert ook al 12 jaar de DJ MAG Top 100 CLUBS. Een al even prestigieuze erkenning voor clubs en discotheken wereldwijd die elk jaar tijdens de Miami Winter Conference wordt bekend gemaakt. Het is in deze Top 100 dat de Hasseltse club Versuz een opmerkelijke entree maakt. Nooit eerder was de club weerhouden en voor 2015 scoren ze meteen plaats 64! Dit is de beste score sinds jaren voor een Belgische club.

Yves Smolders, zaakvoerder van Versuz is bijzonder verheugd met deze award. “Het is een herkenning voor het harde werk van de afgelopen jaren van het voltallige team. We hebben sinds de (her-)opening van Versuz aan de Ethias Arena zo’n anderhalf jaar geleden, keihard gewerkt om van Versuz, meer dan ooit, de ultieme club te maken. Het is dan ook hartverwarmend dat deze inspanningen ook erkend en beloond worden door onze collega’s in de sector’.

Yves Smolders zit momenteel in Miami met zijn creatieve team voor de Miami Winter Conference. Deze conferentie wordt gezien als het belangrijkste event in de wereld van de elektronische muziek. Elk jaar verzamelen duizenden DJ’s, managers, platenlabels, organisatoren van events en eigenaars en managers van de grootste clubs in hartje Miami.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over