Na een succesvolle Europese tour in 2023 en reeds uitverkochte shows in Nederland, komt Zweedse singer-songwriter Isak Danielson op 27 oktober naar Kavka Zappa, Antwerpen. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 10 mei om 10 uur via greenhousetalent.com.

Isak Danielson is een getalenteerde singer-songwriter die bekend staat om zijn indrukwekkende vocale bereik en emotionele teksten. Op jonge leeftijd ontwikkelde hij een passie voor muziek en begon hij al vroeg met het spelen van verschillende instrumenten. Zijn muziek is een combinatie van pop, ballad, folk en singer-songwriter-invloeden, waarbij hij zijn eigen persoonlijke ervaringen en emoties in zijn nummers verwerkt.

Met vier studioalbums die hits als "Broken", "I'll Be Waiting" en "Always" voortbrachten, heeft Danielson zich stevig gevestigd in de internationale muziekscene. Zijn nummers werden onder meer al gebruikt in series zoals Marvel’s "Cloak & Dagger”, "So You Think You Can Dance (US)” en de Netfilx-serie "Tore”. Later dit jaar komt Danielson met een nieuw album, waarvan 'Afterparty' al een voorproefje gaf. Het nummer is een meeslepende uptempo pianoballade die perfect het gevoel van diepe, onbeantwoorde liefde weergeeft. Tickets voor zijn show op 27 oktober in Kavka Zappa zijn te koop vanaf vrijdag 10 mei om 10u via greenhousetalent.com.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over