BLØF komt terug naar België! De Nederlanders spelen op vrijdag 24 november in Cactus Muziekcentrum in Brugge en op vrijdag 15 december in De Roma in Antwerpen. De ticketverkoop start op vrijdag 8 september om 10u viawww.fkpscorpio.be

De Nederlandse band BLØF is al lang volledig in de Belgische harten opgenomen, vooral sinds het monstersucces van de single ‘Zoutelande’ samen met Geike Arnaert (o.a. Hooverphonic). Dat nummer won in 2019 de MIA voor ‘Hit van het Jaar’ en heeft zich stevig in het muzikale geheugen van de Belg genesteld. Zo speelde de groep dit jaar al uitverkochte shows in Trix (Antwerpen), de Handelsbeurs (Gent) en Het Depot (Leuven). Nu trekken de muzikanten naar Brugge op vrijdag 24 november 2023 en op 15 december naar Antwerpen met de laatste worp ‘Polaroid’ onder de arm en een meer dan 30-jarige carrière achter de kiezen.

BLØF is zonder verpinken schatplichtig aan de muziek van André Hazes en staat ook mooi in het rijtje van Hollandse klasbakken zoals Frank Boeijen, The Scene en Ilse DeLange. Hier in België worden ze zonder weerga als de Nederlandse Clouseau bestempeld. Geen slechte referenties. De band verkoopt arena na arena uit in het thuisland en organiseert zelf al jaren het strandfestival Concert At Sea in het Zeelandse Brouwersdam, dat ook steeds weer volledig volloopt. De band in een kleinere setting zien spelen wordt schaars, dus twijfel niet om ze aan het werk te zien in Cactus Muziekcentrum of in De Roma. De tickets gaan in verkoop op vrijdag 8 september om 10u.

MEER INFORMATIE

Praktische info:
24/11/2023: Cactus Muziekcentrum (Brugge)
15/12/2023: De Roma (Antwerpen)

Tickets zijn vanaf vrijdag 8 september om 10u verkrijgbaar via www.fkpscorpio.be.
Check onze website voor de actuele prijzen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over