Mocht u het nog niet weten: 'Tijd is alles', het nieuwe album van Yevgueni, is overal te koop: op cd, vinyl en iTunes en andere online platformen.

We namen een vliegende start met het album, want na een week kwamen we al meteen binnen op plaats 5 in de Ultratop! Met dank aan de snelle beslissers. Intussen waren we ook album van de week op Radio 1 en kregen we heel wat mooie reacties van pers en fans. Bekijk enkele reacties op onze gloednieuwe website.

  1. "Mooi hoe Klaas Delrue alweer meer vragen stelt dan antwoorden geeft. Misschien zingt hij met de stem van een jonge generatie mensen met vele mogelijkheden, maar niet altijd evenveel houvast." (Radio 1)
  2. "'Tijd is alles' brengt een ander Yevgueni dan we kennen. Een eerlijkere en scherpere band die intensere nummers brengt dan ooit tevoren." (Dansende Beren)
  3. "Recht vanuit het hart naar het hoofd van de luisteraar" (Luminous Dash)

Clubtour 'Tijd is alles'

Na een laatste fijne try-out in Poperinge, zijn we helemaal klaar voor het grote werk: onze releasetour. Het concert in Het Depot te Leuven op 14/12 is nu al uitverkocht, maar gelukkig zijn er wel nog tickets voor deze optredens:

'Adem' op dreef

We zijn overdonderd door de talrijke fijne reacties op onze eerste single Adem, en niet in het minst op de bijbehorende videoclip. Nogmaals heel veel dank aan regisseur Mathieu Stevens, zijn team en de gemotiveerde figuranten. Hou je niet in om onze clip te delen op sociale media, waarvoor dank.

Intussen sluipt Adem ook richting top 10 in 'Vox' van Radio 1. Je kan er zelf voor zorgen dat we nog meer stijgen in de lijst en wel hier. Nogmaals dank en tot op een van onze optredens!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over