Eind deze maand laat Xander De Rycke de Lotto Arena maar liefst drie keer vollopen voor ‘Houdt het voor bekeken 2023’ (HHVB): een comedyspecial over het voorbije film- en televisiejaar in Vlaanderen. De Rycke speelt er op 28, 29 en 30 december. Enkel voor 28 december zijn nog tickets verkrijgbaar. Een winterstop staat niet op de planning. In 2024 brengt De Rycke 'Mosselen om Half Twee', Vlaanderens langst lopende comedypodcast, live op een podium. Jelle De Beule gaat mee als vaste compagnon de route. Tickets zijn nu verkrijgbaar.

HHVB 2023
De voorbije jaren maakte Xander De Rycke naam en faam als mediacriticus in zijn conference ‘Houdt het voor bekeken’. Als geen ander is hij in staat om het Vlaamse medialandschap onder de loep te nemen en daarbij geen spaan heel te laten. Eind december trekt hij driemaal naar Lotto Arena Antwerpen, met een verse portie gevatte kritiek en hilarische observaties over het voorbije film- en televisiejaar in Vlaanderen. Twee shows zijn reeds uitverkocht, de derde zit aan de allerlaatste vrije plaatsen. Wie er nog bij wil zijn, koopt dus best snel tickets.

OVER DE SHOW
Het is een enge wereld geweest zonder Xander De Rycke. Vlaamse films hebben weer succes, de weerman van VRT is met pensioen en Niels Destadsbader is vervangen door iets dat zichzelf Metejoor noemt. Om nog maar te zwijgen van de zender die gekaapt werd door Gert en James, die zangwedstrijd in carnavalskledij en Tom Waes die met ons belastinggeld op een patattenveld klaagt over geschiedenis.

Maar geen zorgen, uw beste vriend is terug met de enige eindejaarsconference die ertoe doet: Xander De Rycke houdt het voor bekeken 2023, live in Lotto Arena Antwerpen.

HHVB 2023 is op 28, 29 en 30 december 2023 te zien in Lotto Arena Antwerpen. Tickets zijn verkrijgbaar via www.xanderderycke.be en www.lotto-arena.be.

MOSSELEN OM HALF TWEE LIVE
Met Mosselen om Half Twee pionierde De Rycke het podcasten in Vlaanderen. Wat in 2011 aan de keukentafel begon, groeide uit tot een ijkpunt in het Vlaamse podcastlandschap. De formule van comedy, nostalgie, idioterie en de nodige chaos blijft na al die jaren staan als een huis. Dat wordt dit voorjaar nogmaals bewezen met een reeks liveshows.

Jelle De Beule, een vaak geziene gast in de podcast, is er elke keer bij. Samen met tal van special guests gaan ze voor de betere toogpraat, sappige anekdotes, glorieuze nonsens en waarschijnlijk een vleugje Eddy Wally. De Rycke & De Beule houden halt in Eeklo en Zele, respectievelijk hun hometown. Ook in Leuven, Gent (tijdens de scifi-beurs FACTS) en Antwerpen staan er shows gepland.

MOSSELEN OM HALF TWEE LIVE houdt vijf keer halt tussen januari en mei 2024. Elke show is uniek. Tickets zijn verkrijgbaar via www.xanderderycke.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over