Morgen dinsdag 3 oktober rijden de renners de tiende en laatste koers van de Napoleon Games Cup: Binche-Chimay-Binche. Na de wedstrijd van afgelopen zondag is Kenny Dehaes nog steeds leider in het klassement van het regelmatigheidscriterium. Hij staat voor een moeilijke opdracht, want ook zijn rechtstreekse concurrent Jasper De Buyst maakt nog kans op de eindzege. Wie kroont zich tot eindwinnaar? Iedereen kan de ontknoping live volgen vanaf 15.20 bij VTM, op vtmnieuws.be en via de VTM NIEUWS-app.

Dehaes werd dus tweede in de voorlaatste koers en pakte zo enkele belangrijke punten voor het eindklassement. “Maar Binche-Chimay-Binche is een koers die me niet echt ligt”, vertelde Dehaes na afloop. “Ik heb er zelfs nog nooit de finish gehaald, maar nu heb ik wel een duidelijk doel voor ogen”. Het 195 kilometer lange parcours wordt dus allesbepalend. Daarnaast gooit Quick-Step Floors alles in de strijd voor de dagzege, met toppers zoals Niki Terpstra, Matteo Trentin, Zdenek Stybar, Fernando Gaviria en Iljo Keisse.

Merijn Casteleyn en co-commentator Kevin De Weert volgen de wedstrijd op de voet vanuit Binche. Tom Coninx doet samen met Johan Museeuw de voor- en nabeschouwing. Jan Suykens neemt interviews af naast het parcours.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: