Tom Van Tongerloo
© Summerfestival

Het bekende dance festival Summerfestival, dat vorig jaar maar liefst 68.500 bezoekers mocht verwelkomen, zet het jaar stevig in. Summerfestival vindt plaats op zaterdag 4 en zondag 5 juli 2015 en zet Hardwell – ‘s werelds #1 DJ! – als absolute headliner op de affiche! Hardwell zal, samen met meer dan 150 andere dj’s, gedurende 2 dagen Antwerpen tot het dance-mekka van de Benelux omtoveren. De perfecte start van een straffe dance festivalzomer!

Een top line up !

Niet alleen Hardwell is van de partij op Summerfestival, onder andere ook Nicky Romero, W&W, Blasterjaxx, Dannic, Dyro, Robin Schulz hebben hun aanwezigheid reeds bevestigd. Dit jaar worden enkele speciale hostings verwelkomd. Zo zal onder andere Oliver Heldens op zondag zijn eigen Heldeep podium hosten en zal de bekende Hasseltse club Versuz gedurende beide dagen een stage voorzien. Ook de zeer populaire Antwerpse club Labyrinth zal 2 dagen aanwezig zijn op het festival.

In de voorbije maand heeft Summerfestival al meer dan 100 artiesten aangekondigd. In de komende weken worden nog meer namen gereleased op hun website.

Een nieuwe datum en een nieuw terrein...

Summerfestival verhuist van het laatste weekend van juni naar het eerste van juli. Een bewuste keuze om jongeren de kans te geven rustig de examens af te werken en dan de dance zomer in gang te trappen. Meer dan 60 000 jongeren zakten de voorbije editie af naar Antwerpen. Velen onder hen verbleven toen op de campings Summercamp op twee verschillende locaties in Antwerpen. Door de snelle (en internationale) groei van het publiek en de bouwprojecten op "Nieuw Zuid", drong een verhuis zich op.

Op 4 en 5 juli 2015 zal Summerfestival doorgaan op het terrein "Middenvijver ", gelegen aan de Blancefloerlaan op Linkeroever, te Antwerpen. Na een lange zoektocht in en rond Antwerpen bleek dit ruime domein het meest geschikt. De "Middenvijver" heeft alle ingrediënten om de definitieve thuisbasis te worden van Summerfestival .

Een nieuw terrein: nieuwe mogelijkheden en meer comfort....

Door de unieke ligging en de grote oppervlakte, ligt SUMMERCAMP, de camping van het festival, dit jaar vlak naast het festivalterrein! Zo missen de meer dan 15.000 kampeerders geen minuut van het festival, kunnen ze makkelijk hun tent opzoeken en genieten ze van alle nodige kampeer-voorzieningen. Meer confort dankzij de luxueuze SummerSuites & de SummerTentes voor de grote groepen!

Ticketprijzen stijgen niet!

Ondanks de steeds duurder wordende acts, let Summerfestival dit jaar mee op de portemonnee van de festivalgangers en verhoogt zijn prijzen niet. Tickets zijn vanaf 9 februari te koop online, in alle Fnac-winkels, in alle Night&Day shops (Wallonië) en bij Toff Music in Turnhout.

De “Early Birds “ krijgen een mooi prijsvoordeel als ze vóór 10 maart hun tickets bestellen. Info daarover is te vinden op de website van Summerfestival (www.summerfestival.be).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: