Vanaf maandag 29 januari neemt de vertrouwde tandem van Open Keuken met Sandra Bekkari en Echte Verhalen: De Buurtpolitie de vooravond van VTM weer over met gloednieuwe afleveringen. Na een korte winterstop zit Sandra Bekkari vol frisse ideeën voor gezonde en gemakkelijke gerechten. Die deelt ze elke weekdag in Open Keuken, dat vorig seizoen in de smaak viel bij gemiddeld 245.000 kijkers, goed voor een marktaandeel van 25,4% (live+7, VVA 18-54). De agenten van De Buurtpolitie zijn intussen toe aan hun negende seizoen. Dat zit weer vol verrassende interventies en spannende politieacties. Het achtste seizoen hield elke avond gemiddeld 488.000 kijkers voor de buis, goed voor een marktaandeel van 37,2% op de doelgroep VVA 18-54 (live+7), waarmee het programma nog steeds een absolute sterkhouder is.

OPEN KEUKEN MET SANDRA BEKKARI ELKE WEEKDAG OM 18.00

Velen namen zich dit nieuwe jaar voor om gezonder te eten, maar weten niet goed hoe. Aan inspiratie geen gebrek bij Sandra, die elke dag een gezond bord voorschotelt en naar goede gewoonte enkele oerklassiekers een Bekkari-twist geeft. Op het menu o.a.: spaghetti carbonara, sabayon en fish & chips. Daarnaast heeft ze ook 1 februari aangestipt in haar agenda voor Tournée Minérale, een initiatief om de hele maand alcoholvrij te houden. Sandra zal daarom wekelijks inspireren met een lekker alcoholvrij dessert, cocktail of slaapmutsje.

VAN MAANDAG 29 JANUARI TOT VRIJDAG 2 FEBRUARI 2018:

  • Maandag 29/01: Citroenkip met zoete aardappel en wortelslierten & golden milk
  • Dinsdag 30/01: Stoemp van boerenkool met gepocheerd ei & sabayon van sinaasappel
  • Woensdag 31/01: Fish and chips à la Bekkari & dessertcarpaccio
  • Donderdag 01/02: Pasta carbonara & pompoensoep met geroosterde kikkererwten
  • Vrijdag 02/02: Steak met chimichurri-saus & spread van erwten, munt en pistache

Open Keuken met Sandra Bekkari, vanaf maandag 29 januari 2018 elke weekdag om 18.00 bij VTM, met herhalingen elke dag om 12.35.

Ook het populairste politiekorps van het land draait vanaf maandag 29 januari weer op volle toeren, want politiewerk stopt nu eenmaal nooit. In het negende seizoen van Echte Verhalen: De Buurtpolitie worden de agenten, rechercheurs en inspecteurs opnieuw op de voet gevolgd tijdens hun patrouillewerk en interventies. Schietpartijen, fraude, moord, ongelukken, diefstal: de agenten worden er dagelijks mee geconfronteerd en gaan geen enkel avontuur uit de weg. Dat geldt in het bijzonder voor het Speciaal Interventieteam, dat ook dit seizoen de gevaarlijkste achtervolgingen en avontuurlijkste tussenkomsten voor zijn rekening neemt.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie, vanaf maandag 29 januari 2018 elke weekdag om 18.20 bij VTM, met herhalingen elke dag om 12.00.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: