Arsenal releaset vandaag 3 remixes van hun nieuwe single ‘TEMUL (Lie Low)’. ‘TEMUL’ is de opener van ‘FURU’, het recent uitgebrachte vijfde album van ARSENAL met het Deense fenomeen LYDMOR op lead vocal. Lydmor verzorgt ook een featuring op het album van de Duitse house koning Alle Farben.

De remixes zijn van de UK house producer Aashton en van de opkomende Belgische acts VUURWERK en Faisal. Aashton die met zijn dancefloor kraker ‘I Can’t Shake It’ recent de Juno hitlijst aanvoerde zorgt voor een zonovergoten funky house remix recht van de Balearische eilanden. Een heel andere remix hoor je bij Faisal die het nummer heeft uitgekleed om er een RnB touch aan te geven. VUURWERK creëert een heuse nieuwe versie van ‘Temul’ door extra elektronica en UK bass house toe te voegen.

Als afsluiter bevat de remix EP een nooit eerder uitgebrachte remix van ‘Black Mountain’ door Maxim Lany. Black Mountain was de eerste single van het nieuwe Arsenal album ‘Furu’. De ‘Temul (Lie Low)’ remix EP van Arsenal is verkrijgbaar op iTunes en je kan hem beluisteren op Spotify en Deezer.

De videoclip van ‘Temul’ bevat fragmenten uit de film DANCE DANCE DANCE van Arsenal die geregisseerd is door Hendrik Willemyns & Ken Ochiai. Het filmconcert ging vorige week in exclusieve première in Tokio. Op woensdag 22 oktober vindt op het gerenomeerde Film Fest in Gent de Belgische première plaats. Een unieke screening, op het podium begeleid door live muziek van Arsenal !

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over