Umesh Vangaver en Ben Segers vullen Café Corsari-prijzenkast met lekkers

In Café Corsari gaan Umesh Vangaver en Ben Segers deze week op zoek naar bijzondere prijzen voor de Tombola tegen Kanker. Die vinden ze in de gastronomische sfeer.

Van een etentje bij Gert De Mangeleer of Kobe Desramaults over de kookpotten van Jeroen Meus tot een feestje met Wim Ballieu: lekkerbekken vinden zeker hun gading in de Café Corsari-prijzenkast van deze week (13-17 april).

In de week van 13 april verzamelen Umesh en Ben de volgende gastronomische prijzen in de prijzenkast. Die worden verloot voor Iedereen tegen Kanker. Deelnemen kan door A, B, C, D of E te sms'en naar 4342 (1 euro per sms, die integraal naar Kom op tegen Kanker gaat).

A: Een all-inmenu voor twee personen in Hertog Jan, de driesterrenzaak van chef Gert De Mangeleer en zijn culinaire soulmate Joachim Boudens. De winnaar mag bovendien een exclusief kijkje gaan nemen in de kweektuinen van Hertog Jan én kan zelfs even komen piepen in de keuken van de European Chef 2014.

B: Een all-inmenu voor twee personen in restaurant In De Wulf, in Dranouter. Het gastronomische restaurant van Flemish Foodie Kobe Desramaults heeft niet enkel een Michelinster, In de Wulf werd vorig jaar zelfs verkozen tot beste restaurant van Europa.

C: Een exclusieve fles Armand de Brignac 'Ace of Spades' Brut Gold Jeroboam. Dé champagne der champagnes voor wie in stijl wil vieren; vraag maar aan de spelers van Anderlecht. Maar de peperdure champagne is ook uitermate geschikt om de dorst te lessen, dat kunnen pakweg Max Colombie en Jay Z beamen. En gezien er maar liefst drie liter van de godendrank in deze fles zit, kan je zelfs je beste vrienden trakteren.

D: Koken als Jeroen Meus? Met deze prijs zet je alvast een stap in de goeie richting, tenminste als het op kookgerief aankomt. Jeroen zweert al jaren trouw aan de potten en pannen van Demeyere. Superieure en onverslijtbare Belgische kwaliteit en Jeroen geeft een sublieme set van maar liefst zeven stuks weg voor de Tombola tegen Kanker.

E: De foodtruck van Balls & Glory komt naar jouw feest! Maar liefst 25 personen kunnen genieten van de beste gehaktballetjes van het land; handgedraaid en gevuld met verrassende ingrediënten door Wim Ballieu. Ideaal voor een wie een feest met ballen wil organiseren!

Iedereen die een sms stuurt naar 4342 maakt kans op een prijs.

Café Corsari: van maandag tot en met donderdag om 22.00 uur op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: