Tune in en kijk naar live dj sets van Paul Kalkbrenner, Armin van Buuren, Nicky Romero, Afrojack en véél meer

Over iets meer dan een week is het zover, dan opent Tomorrowland zijn magische poorten. 180.000 People of Tomorrow schrijven in Boom mee aan het 12de sprookje tijdens het weekend van 22-23-24 juli. The Elixir of Life heeft het magische vermogen om je naar je toekomst én naar je verleden te katapulteren. Bekijk hier de trailer: https://youtu.be/pliBB2la3n8.

Voor diegenen die geen ticket konden bemachtigen, maar toch de levendige sfeer willen opsnuiven, de nieuwste tracks van topdj’s willen horen én het festival willen beleven is er Tomorrowland TV, de livestream op Tomorrowland.com.

Sinds de lancering van Tomorrowland TV in 2012, hebben al miljoenen mensen van over de hele wereld afgestemd op het kanaal, om zo Tomorrowland mee te maken. Het YouTubekanaal telt meer dan vijf miljoen abonnees. Gedurende de jaren werd er fantastische content, exclusieve interviews en verschillende dj-sets geüpload.

Dit jaar zendt Tomorrowland opnieuw live uit vanop het festival op 22, 23, 24 juli. Verschillende podia en meerdere artiesten als Armin van Buuren, Afrojack en Paul Kalkbrenner komen aan bod. Dit jaar zijn er drie verschillende kanalen waar je tussen kan kiezen. Kanaal 1 zendt integraal ‘Mainstage’ en ‘Opera Stage’ uit, met achter de dj booth Martin Garrix, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Paul Kalkbrenner, David Guetta en verschillende andere topdj’s.

De twee andere kanalen leggen de focus op meer specifieke muziekgenres. Nooit eerder bracht Tomorrowland TV zo’n variëteit aan muziek. Kanaal 2 focust op vrijdag op Paradise met oa Jamie Jones, op zaterdag op Diynamic en op zondag op Cocoon. Kanaal 3 brengt Tranceaddict op vrijdag, Q-Dance op zaterdag, en Bakermat & Friends op zondag.

Kijkers kunnen heel makkelijk switchen tussen de verschillende feeds. Waar je kan kijken? Overal, dankzij de Tomorrowland applicatie. Naar Tomorrowland TV kijken kan ook via de website, op de hele planeet en vanop élk toestel. Van 19h CET tot 1u ‘s nachts CET (behalve op zondag, want dan eindigt het festival om 12h ‘s nachts CET).

Op het vierde kanaal wordt Tomorrowland TV integraal heruitgezonden. Het maakt dus helemaal niet uit vanuit welke tijdzone je kijkt, want je hoeft niets te missen. Dit jaar kan je ook in China Tomorrowland beleven. Zo’n 1.3 miljard mensen kunnen dit jaar voor de eerste keer Tomorrowland ontdekken via de livestream.

Een tv-ploeg van meer dan 200 mensen werken op het festival om Tomorrowland tot bij de People of Tomorrow te brengen. Samen met globale partner AB Inbev verzekert Tomorrowland dat alle People of Tomorrow wereldwijd kunnen meegenieten van de madness.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: