Om de mooie zomer te verwelkomen is gekozen voor de titelsong van het 2de Jackobond album 'Als ik van U Was'. De eerste single 'Ik pak haar Vast' heeft het zeer goed gedaan op Radio 2, de tweede single 'Geen Held' droeg meer de voorkeur van Radio 1. Laat ons hopen dat beide zenders zich in dit nummer kunnen terugvinden.

De 'Als ik van U Was' theater tournee zit er bijna op.
Zaterdag 4 juni speelt Jackobond haar voorlopig laatste concert in CC De Kern in Wilrijk. Het zit bijna vol maar bel of mail voor de laatste plaatsen naar www.ccdekern.be of 03/821 01 36. Deze zomer is Jackobond ook te zien op verschillende openlucht podia en festivals. Oa Gentse Feesten, de Pier in Blankenberge, het M'Eire Morough Folkfestival, Ambiorix Festival, Ingelmunster, enz. Voor de volledige speellijst check onze website onder Agenda.

Een akoestische live set van Jackobond is binnenkort te zien op de digitale muziekzender 'Anne'. Op 11 juni is het concert te bekijken in de reeks Anne Unplugged. In september vertrekt Riet Muylaert op tournee met 'The Country Ladies' door Vlaanderen. Riet vervangt Eva De Roovere in deze succesvolle theater formule door de Vlaamse cultuur centra. 'Als ik van U Was', ik zou mijn radio reeds opzetten !

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: