Het is al lang een publiek geheim dat Nathalie Meskens en Tine Embrechts hartsvriendinnen zijn. Maar blijft dat ook zo na de zesde aflevering van Tegen de Sterren Op op woensdag 11 februari 2015?

In de panelshow Beste Kijkers imiteren de twee vriendinnen mekaar: Nathalie speelt teamcaptain Tine en Tine speelt host Nathalie, met hilarische toestanden tot gevolg. Weet Nathalie haar eigen lach in te houden, als Tine Nathalies uitbundige bulderlach nadoet? En wat als Nathalie plots aan de haal gaat met Tines lief Guga Baúl, je weet wel… die andere Tegen de Sterren Op-acteur, die voor één keer gewoon zichzelf speelt?

En oh ja, er is ook een panel: Ella Leyers speelt Josje, die samenwerkt met teamcaptain Tine (Nathalie Meskens). En Sven De Ridder (een gastrol van de echte), heeft Jan Peumans (Jonas Van Geel) meegebracht. Nathalie Meskens (Tine Embrechts) selecteert een interessant fragment uit haar favoriete jeugdreeks F.C. De Kampioenen, waarin een jonge, blonde god, een figurantenrol speelde…

Guga kruipt ook in de huid van comedian Geert Hoste. Hij is blij dat iedereen in zijn zaal zit, in plaats van in de zetel voor de televisie. Je kent het wel: je staat op het punt om te vertrekken op vakantie, tot… een sterretje in je voorruit voor problemen zorgt. Marouane Fellaini (Walter Baele) maakt reclame voor Carglass.

Komen Eten heet de kijker welkom in de Schlagerweek. Chris Van Tongelen (Jonas Van Geel), het opperhoofd van de Romeo’s begint met goede moed aan een avond vol culinaire verrassingen. Met als kers op de taart de prinses van de bolognese, euh, polonaise, Laura Lynn (Clara Cleymans).

Verder in Tegen de Sterren Op: #thejoyofchilling met Joy Anna Thielemans (Clara Cleymans). Marc Wilmots (Ivan Pecnik) verrast met een nieuwe opstelling voor de Rode Duivels. Kirsten Janssens (Tine Embrechts) van The Sky is The Limit is te gast bij Otto-Jan Ham (Guga Baúl) en wordt er geconfronteerd met enkele tweets van haar ex Jan. Piet Huysentruyt (Guga Baúl) gaat lekker wild in Wreed Lekker. Eva Daeleman (Ella Leyers) gaat straks naar de jogales, maar haar kijkers kunnen terecht bij één. En in Iedereen Beroemd krijgen Jos (Ivan Pecnik) en Jacqueline (Nathalie Meskens) Willy Naessens (Walter Baele) over de vloer.

Ook een flinke streep muziek in deze 6de aflevering van Tegen de Sterren Op: Steven (Ivan Pecnik) en Stijn (Chris Van Espen) Kolacny brengen samen met de meisjes van Scala de Winterberg medley.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: