Vanaf dit jaar wordt de Veemarkt tijdens Suikerrock getransformeerd in een Desperados underground club. 3 dagen dance, deep house en drum & bass door enkele gerenommeerde dj's, maar ook opkomend talent, op de Desperados Stage! De toegang tot Desperados stage is gratis!

Naast enkele vaste waarden wordt er net als vorig jaar aan nieuw dj talent kansen geboden. Ben jij een getalenteerde dj? Ben je into dance, deep house en drum & bass? Denk je dat jij de geschikte man/vrouw bent om een dj-set te brengen op de Desperados dj Stage?  Schrijf je dan als de bliksem in op de Desperados dj Contest pagina en promoot jouw deelname.

Iedereen die een dj-set kan neerzetten in deze genres  kan deelnemen, en iedereen kan ook stemmen op de Suikerrock website. Er zijn in totaal 8 dj sets te verdelen over alle festivaldagen (1 t/m 3 augustus).
De winnaars worden door een Desperados jury gekozen uit de populairste inschrijvingen, en worden bekend gemaakt op maandag 21 juli!

Geen tijd te verliezen: Deelnemen en stemmen is de boodschap!!

De 28ste editie van Suikerrock vindt plaats op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 augustus 2014 in het centrum van Tienen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock 2014
Datum: 
vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 augustus 2014
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over