Op zaterdag 2 juli is het tijd voor een nieuwe editie van het hippe concept Shomi! Deze keer is de uitverkoren plaats van het gebeuren niet Stereo Six in de Luikstraat, maar wel de tijdelijke zomerbar aan het Kattendijkdok, Strantwerpen. Dj Licious, Delafino en Noski zullen samen met Sakso (live sax) en Iljac (percussie) het publiek laten genieten van een aantal goede vibes. Voor zij die willen is er natuurlijk nog altijd de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk diner in het exclusieve kader van Strantwerpen.

Als je er nog graag bij wil zijn zaterdag is er slechts een boodschap: surf als de wiedeweerga naar www.shomi.be en bestel er als de bliksem uw kaarten of zorg dat je een Strantwerpen membership card hebt op de avond zelf zodat je gratis binnen kan. Trouwens, wie een diner bestelt, krijgt een fles Jacob's Creek aangeboden!

Je wil extra info? 1 adres: www.shomi.be. Niemand heeft een excuus om afwezig te zijn, zaterdag is er immers 21 graden voorspeld, wat en perfecte temperatuur is om te genieten van goede muziek en lekker eten! Verder rest er ons slechts nog 1 ding te zeggen..be there! (sp)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: