Goed nieuws voor fans van Sheldon uit The Big Bang Theory en Jess uit New Girl: binnenkort kan je bij 2BE terecht voor de nieuwe seizoenen van deze twee reeksen van de twee awardwinnende acteurs. Voor The Big Bang Theory start het gloednieuwe zevende seizoen vanaf maandag 19 mei en het nieuwe derde seizoen van New Girl zendt 2BE dagelijks uit vanaf dinsdag 20 mei.

The big bang theory: seizoen 7 vanaf maandag 19 mei 2014 om 20.10

De belevenissen van Sheldon, Leonard, Penny, Howad en Raj sluiten al sinds het najaar van 2013 de vooravond af bij 2BE. Zo vormt The Big Bang Theory intussen een vaste waarde in de vooravond boordevol comedy, wat vanaf 19 mei 2014 bevestigd wordt met elke weekdag een nieuwe aflevering van de komische reeks.

In het zevende seizoen zijn de twee beste vrienden met enorm hoog IQ maar bijzonder laag EQ Sheldon (Jim Parsons) en Leonard (Johnny Galecki) weer van de partij. Leonard is al langer meer dan een vriend van de blonde en oversociale Penny (Kaley Cuoco) en Sheldon heeft intussen de liefde van zijn leven gevonden in Amy (Mayim Bialik). Samen zoeken ze de juiste balans tussen tijd voor vrienden, de wetenschap en hun relaties. Uiteraard zijn Rajesh (Kunal Nayyar), de getrouwde Howard (Simon Helberg) en zijn vrouw Bernadette (Melissa Rauch) altijd in de buurt om hen daarbij te helpen.

De populaire Amerikaanse reeks is een internationaal succes, met tal van nominaties en awards die dat succes verzilveren. Voor zijn rol als Sheldon won Jim Parsons een Golden Globe voor Best Performance by an Actor in a Television Series – Musical or Comedy in 2011 én drie keer op rij een Emmy award voor Outstanding Lead Actor in a Comedy Series. En daar stopt het lijstje aan awards nog lang niet. The Big Bang Theory rijfde maar liefst 5 Golden Globe-nominaties binnen en vorig jaar won de reeks voor de derde keer ook de People’s Choice Award voor Favorite Network TV Comedy.

Aflevering 1:

Sheldon en Penny zoeken gezelschap en troost bij elkaar terwijl Leonard er niet is. Hij zit immers nog steeds in het verre buitenland, maar lijkt zijn vrienden zelf absoluut niet te missen. Wanneer hij dan eindelijk terugkeert en alleen maar oog lijkt te hebben voor Penny, voelt Sheldon zich aan de kant geschoven. Intussen tracht Howard Raj te helpen om zijn breuk met Lucy achter zich te laten. Intussen gaan Amy en Bernadette samen naar een biologiecongres, waar ze tot verontrustende conclusies komen over hun relaties…

New girl: seizoen 3 vanaf dinsdag 20 mei 2014 om 19.30

Sinds dit voorjaar heeft 2BE de vooravond aangevuld met de escapades van Jess, Cece, Nick, Schmidt en Winston in de komische serie New Girl. Na de herhalingen van de eerste twee seizoenen volgt vanaf dinsdag 20 mei 2014 elke weekdag een gloednieuwe aflevering van het derde seizoen.

Jess Day (Zooey Deschanel) is nog steeds dezelfde onhandige, impulsieve en prettig gestoorde meid als voordien, maar er is iets veranderd in haar leven. Na een héél erg lange fase van ontkenning heeft ze eindelijk naar haar hart geluisterd, dat de hele tijd al bij haar beste vriend Nick (Jake Johnson) lag. De twee vormen een koppel en komen daar in dit derde seizoen openlijk voor uit, ook voor hun huisgenoten Schmidt (Max Greenfield) en Winston (Lamorne Morris) en voor Jess’ beste vriendin Cece (Hannah Simone). Die laatste heeft zelf net haar huwelijk afgeblazen voor een vervolg aan haar eeuwigdurende knipperlichtrelatie met Schmidt.

New Girl sleepte al vele awards en nominaties in de wacht, waaronder zelfs twee Golden Globe-nominaties en vijf Emmy-nominaties. Hoofdactrice Zooey Deschanel rijfde voor haar rol in de reeks drie jaar na elkaar een Golden Globe-nominatie voor Best Actress in a Television Series – Comedy or Musical binnen én in 2012 een Emmy-nominatie voor Outstanding Lead Actress in a Comedy Series. Als dochter van regisseur Caleb Deschanel en actrice Mary Jo Weir lijkt ze het acteren met de paplepel meegekregen te hebben, net zoals haar zus Emily Deschanel die iedere maandag bij 2BE te zien is in nieuwe afleveringen van Bones.

Aflevering 1

Nu iedereen weet dat Nick en Jess een koppel zijn, besluiten ze om all-in te gaan in hun liefdesrelatie. Ze trekken er met z’n tweetjes op uit naar Mexico. Wanneer Nick en Jess echter in de problemen komen, is het aan Schmidt en Winston om hen te komen redden. Ondertussen heeft Schmidt de grootste moeite om een keuze te maken tussen Elizabeth en Cece, terwijl Winston plots een bizarre puzzelobsessie krijgt.

Nieuwe afleveringen bij 2BE:

  • seizoen 7 van the big bang theory vanaf maandag 19 mei om 20.10
  • seizoen 3 van new girl vanaf dinsdag 20 mei om 19.30

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: