Een bijzonder moment gisteren voor Samson & Gert in het Plopsatheater in De Panne. Vanochtend om 10u30 speelden ze daar immers hun 1000ste Kerstshow, samen met hun vrienden en de muzikanten van de XL-Band. Uiteraard kon dit niet onopgemerkt voorbijgaan. Net voor aanvang van de Samsonrock werden de acteurs van Samson & Gert tot hun verbazing in de bloemetjes gezet om dit toch wel speciale moment te vieren, en dit door niemand minder dan de prinsessen van Prinsessia.

2015 wordt trouwens een écht feestjaar voor Samson & Gert. Het duo is immers 25 jaar te zien op televisie, en in de kerstvakantie van volgend jaar zal de 25ste Kerstshow in première gaan. Reden genoeg dus voor Samson & Gert om van 2015 een feestje te maken. En dat ze kunnen feesten, daar bestaat geen twijfel over: ze bouwens sinds het begin van de kerstvakantie immers al een feestje tijdens de Kerstshows die nog tot vandaag lopen in het Plopsa theater in De Panne. Op 3 & 4 januari is de Samson & Gert Kerstshow voor het eerst ook te zien in het Ethias Theater in Hasselt.

Info en tickets Samson & Gert Kerstshows:

Dit jaar maken ook de prinsessen van Prinsessia hun opwachting bij de Samson & Gert Kerstshows! Beleef tijdens de Kerstvakantie een onvergetelijke dag: maak plezier met het hele gezin bij de Samson & Gert Kerstshow in Hasselt en geniet van gratis toegang tot Plopsa Indoor in Hasselt!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Samson & Gert Kerstshow
Datum: 
3 & 4 januari 2015
Locatie: 
Ethias Theater in Hasselt

Reservatie:

Meer over