In aflevering 3 op woensdag 12 november 2014 om 20.35 heeft Dirk Porrez (Bruno Vanden Broecke) een bewakingsopdracht gefikst voor Safety First op een bouwwerf. Ingrid (Ruth Beeckmans) wil echter graag verlof omdat haar lief Olivier (gastacteur Koen De Graeve) net nu een dagje in het land is. Voor het eerst zal Safety First het dus zonder Ingrid moeten doen, maar Dirk heeft voor vervanging gezorgd.

Olivier wou Ingrid dringend spreken. Dirk is al helemaal in de wolken want “het gebeurt niet elke dag dat ze uw zus ten huwelijk proposen ze”. Ook Smos (Matteo Simoni) is blij voor Ingrid én voor Dirk, die “sowieso” de getuige wordt. Luc (Ben Segers) wil daarentegen liefst zo weinig mogelijk horen over Ingrid en Olivier en focust zich daarom helemaal op het nieuwe speelgoedje van Safety First: een drone.

Wanneer Ingrid plots toch op de bouwwerf verschijnt, heeft Dirk totaal niet door dat zijn zus helemaal overstuur is. Maar als wat later ook Olivier opduikt, wordt alles duidelijk. Dirk: “Oké, er zwemt misschien een klein haartje in de boter, maar als goeie broer vis ik dat er wel uit. Dat is fingerschnitzelgefühl”. Met Dirk als Cupido en Smos als zijn hulp-Cupido zetten de twee alles in het werk om Ingrid haar ‘huwelijk’ alsnog te redden.

De volledige aflevering van Safety First kan na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over