Tom Van Tongerloo
Replay Festival 2015

Afgelopen zaterdag vond de vierde editie van Replay Festival plaats in het Netepark te Herentals. Enkele duizenden muziekliefhebbers verzekerden zichzelf van een ticket tijdens de voorverkoop. De kassa’s waren de dag zelf nog geopend voor het publiek. Met vier podia en tientallen artiesten, waren de verwachtingen hooggespannen.

De charmante dames van 2Empress mochten de spits afbijten op de mainstage, aka Bamboo Dome. Onder leiding van MC Yanto, stonden er nog meer kleppers geprogrammeerd, met name Jebroer, Feest DJ Ruud, Yellow Claw en LNY TNZ. Voor techno en deephouse moest je op de Club Unit stage zijn, waar onder andere Gary Beck, Unit Sound en Marco Bailey het beste van zichzelf gaven.

De Ball Room serveerde een zeer breed gamma aan stijlen. Gaande van drum & bass, met Murdock en Guv, tot oldschool, classics en feestmuziek met Discobaar A Moeder, Wout en Jan Vervloet. Daarnaast waren er ook twee zijpodia voorzien. Eén hiervan was de Kerk stage, die gehost werd door Feathers Events. De originele podium setup, opblaasbare constructie in de vorm van een kerk, trok hier de aandacht.

Last but not least, wist de Hardzone zijn naam meer dan waar te maken. Deze gepeperde line-up bestond uit niemand minder dan Coone, Hard Driver, Da Tweekaz, Mark With a K, Korsakoff en ga zo nog maar even door. Het afsluitende harde geweld wist deze editie van Replay Festival op gepaste wijze af te sluiten. (TVT)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over