Twee uitverkochte concerten afgelopen najaar in het Sportpaleis luidden de comeback van Milk Inc. In. En of de muziekliefhebbers van het genre er op zaten te wachten! Na de aankondiging van Regi vs. Milk Inc. was er een echte stormloop op tickets, want concert na concert verkocht meteen uit. Er werden er uiteindelijk niet minder dan zes aangekondigd.

Er werd intussen gewerkt aan het uittekenen van de technische productie, waardoor de zichtlijnen van in de tribunes en het maximaal aantal toegelaten bezoekers op het middenplein exact kunnen worden bepaald. Vanaf nu worden er voor alle aangekondigde concerten extra tickets aangeboden. En dat is net op tijd, want Regi staat weer volop in de belangstelling. Afgelopen woensdag haalde hij in ‘zijn’ Sportpaleis voor de derde keer een MIA voor Dance en vanavond start op VTM 2 zijn realityreeks ‘Regi gaat trouwen’.

Regi en zijn team zijn er op gebrand om van de shows van Milk Inc. een waanzinnig muzikaal feest te maken. Nog nooit trad hij op voor zo veel fans, dat motiveert extra om er ‘next level’ concerten van te maken. Regi heeft bovendien nog behoorlijk wat muzikale plannen voor het zover is. Kortom, alles is aanwezig voor een memorabele concertavond.

De extra tickets zijn meteen te koop via sportpaleis.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over