Op haar eigen eiland in het meer ziet, hoort en volgt Periscopista nieuwsgierig alles wat aan wal gebeurt. Haar voelsprieten komen tot in de verste uithoeken van Down The Rabbit Hole en leggen vast wie losgaat - steelse blikken en oren op steeltjes, die soms heel ergens anders belanden dan je zou verwachten. Na zonsondergang zijn de rollen omgedraaid en toont Periscopista haar echte gezicht. Haar ogen lichten op terwijl ze jou je ware zelf laat zien, in een hemelhoge fast-forward flashback naar dagen van goud. Maar andersom net zo goed, want de hooggevoelig interactieve Periscopista laat zich ’s nachts ook graag in real-time betoveren en besturen door jouw kunst en vliegwerk op de oevers. Gezien? Geloven!

Periscopista is de grootse winnaar van de Rabbit Hole Grand Prix, waarbij we op zoek gingen naar het beste idee voor een interactief en duurzaam publieksproject op Down The Rabbit Hole 2016. En da’s niet zomaar een pot met goud, maar vooral een gezond budget waarmee de meest creatieve makers hun project ook daadwerkelijk kunnen uitvoeren. Na beoordeling van ruim 150 inzendingen en tien pitches werden kunstenaar Thijs Biersteker i.s.m. het team van Amp.Amsterdam als absolute winnaars aangewezen. See you at Down The Rabbit Hole, Periscopista!

De Rabbit Hole Grand Prix is powered by Topicus. Nieuwsgierig geworden maar niet op Down The Rabbit Hole? Tijdens DTRH kun je de belevenissen van Periscopista volgen via een livestream op www.periscopista.com Volg Periscopista ook op Instagram en Twitter.

Down The Rabbit Hole staat voor een weekend vol avontuur, verwarring, surrealisme en psychedelica met als basis een sterk muziekprogramma verdeeld over drie podia. Het festival vindt plaats van 24 t/m 26 juni in De Groene Heuvels te Beuningen

Eerder werd bekend dat o.a The National, PJ Harvey, Anohni, MacDeMarco, Glen Hansard, Flume, Daugther, De Staat, Fresku, Rico & Sticks #OpgezwolleTotNu, Charles Bradley & His Extraordinaires, Courtney Barnett, Ty Segall and the Muggers, Savages en Mura Masa naar het festival komen. Het muziekprogramma is nog niet compleet: binnenkort volgen meer bevestigingen waaronder ook de invulling van het Vuige Veld, het Idyllische Veldje en een aantal nieuwe projecten. Op www.downtherabbithole.nl is een uitgebreide omschrijving van het tot nu toe aangekondigde programma te vinden.

De kaartverkoop verloopt via www.ticketmaster.nl. Er worden alleen driedagen-kaarten verkocht waarbij een plek op de tentencamping is inbegrepen. Een ticket kost slechts €125,- (excl. servicekosten).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Down The Rabbit Hole
Datum: 
Vrijdag 24 juni – zondag 26 juni
Locatie: 
De Groene Heuvels, Beuningen

Reservatie:

Meer over