Een unieke kans, die echte fans niet kunnen laten schieten: Oscar & The Wolf is druk bezig met de voorbereidingen van hun nieuwe clip "Undress". In het kader van de Live at Aloft Hotels - Spotlight Series zal de video op donderdag 25 september van 10 tot 19u opgenomen worden in een kamer van hotel Aloft in Brussel. Jong regisseurtalent Leonardo Van Dijl zal de opnames leiden.

Wie een clip opneemt, heeft natuurlijk ook acteurs nodig. Oscar & The Wolf geeft enkele fans de kans om op te duiken in de offciele video! Hoe word je een van de gelukkige fans?

Vanaf vandaag kan je een korte video insturen waarin je je eigen interpretatie geeft van het nummer “Undress”. Dit doe je via undress.aloft@wearetrs.com. Daarna post je op de Facebook Event pagina van hotel Aloft een printscreen, met daarbij een korte beschrijving, van de video. Via deze Facebookpagina zal Oscar & The Wolf feedback geven op de ingezonden filmpjes. Deelnemen kan tot dinsdag 23 september, 16u. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Een sluitingsavond die zal nazinderen!

Dat grote sluitingsfeest vindt plaats op zaterdag 4 oktober, vanaf 20 u. (en dus niet op vrijdag 3 oktober zoals eerder gemeld) in hotel Aloft, Jean Reyplein - 1040 Brussel. De lobby wordt volledig opnieuw ingericht om de bezoeker onder te dompelen in een complete, multizintuiglijke ervaring van het eigen universum van Oscar & The Wolf. De onthulling in avant-premiere van het officiele clip en de making of is tegelijk de voorbode van een fantastische liveshow met dj-set. Kers op de taart: deze sluitingsavond die nog lang zal nazinderen, is open voor iedereen maar plaatsen zijn beperkt, wees dus snel!!

"Het is een buitengewone ervaring geweest, te mogen deelnemen aan Live at Aloft Hotels - Spotlight Series 2014", vertelt Max Colombie. "Wij hebben enorm veel geleerd. Ik kijk ernaar uit om dit evenement in schoonheid af te sluiten: met een feestje voor een beperkt aantal lucky few op zaterdag 4 oktober. Het wordt een knaller! "

Meer info over het programma? Surf naar www.aloftbrussels.com/aloftlive.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over