Vorig jaar een volle ABClub, dit voorjaar een volle ABBox, in de zomer een plaats in de line-up van zowel Rock Werchter als Pukkelpop en nu is ook het concert op 24 oktober in de grote AB-zaal compleet uitverkocht! Oscar And The Wolf is zonder twijfel dé Belgische sensatie van het moment. Om tegemoet te komen aan de immer groeiende vraag van fans, voegt de band twee extra concerten aan de agenda toe, op 22 oktober in Het Depot in Leuven en op 30 oktober in de Vooruit in Gent.

Sinds 2010 bijeen rond het ongrijpbare stemgeluid, 'the otherworldy voice' van Max Colombie, en gaandeweg geëvolueerd van etherische folk naar een epischer sound. Na de release van enkele EP’s, die hen vooral dankzij het dromerige “Orange Sky” al enige bekendheid opleveren, is Oscar And The Wolf klaar voor  een eerste langspeler. ‘Entity’ verschijnt in april 2014 en puilt uit van de hypnotiserende downtempo beats, knisperende electronica en slepende, sensuele melodieën. Verleidelijk als Sade, bevreemdend als David Lynch en betoverend als Eric Satie. Eerste singles “Princes” en “Undress” zijn ondertussen op bergen superlatieven onthaald en geven een goed beeld van de emotionele en donkere reis waarop de band hun publiek met ‘Entity’ meeneemt. 

Oscar And The Wolf kondigt vandaag twee extra concerten aan om de schitterende debuutplaat live voor te stellen. Laat je in vervoering brengen door hun uniek geluid en dromerige melodieën op woensdag 22 oktober in Het Depot in Leuven en op donderdag 30 oktober in de Gentse Vooruit. Tickets voor beide concerten zijn nu verkrijgbaar!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Oscar And The Wolf
Datum: 
donderdag 30 oktober 2014 - 19u00
Locatie: 
Vooruit, Gent

Reservatie:

Meer over