One Night of Queen is één van de meest authentieke en impressionante Queen tributes ter wereld. Gedurende twee uur krijgt één van de meest legendarische rockbands de eer die hen toekomt met prachtnummers als Bohemian Rhapsody, A kind of Magic, Friends will be Friends, Under Pressure, One Vision, Somebody to Love, I want to break Free en veel meer.

Uitverkocht in 2015
De band speelde in oktober 2015 voor een uitverkocht Kursaal. De respons op het concert was toen zo gigantisch, dat meteen na afloop de onderhandelingen zijn gestart voor een nieuw concert. In januari 2017 is Garry Mullen en zijn band terug in België om het jaar goed in te zetten!

Garry Mullen & The Works
Frontman Garry Mullen heeft niet enkel de fysieke gelijkenissen met Freddie Mercury, maar ook zijn stem benadert de koning van de rock bijna tot de perfectie. In 1986 gaf Queen haar laatste concert van de Magic tour in het stadion van Wembley in Londen, net voor het overlijden van Freddie Mercury. Dat concert was zo legendarisch dat het bij de fans nog altijd in het geheugen staat gegrift. Het vormt de basis voor de concerten van Garry Mullen en zijn band The Works. Garry Mullen is bijzonder succesvol geworden en beschikt ondertussen over een grote schare fans van over heel de wereld.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
One Night of Queen
Datum: 
11 januari 2017
Locatie: 
Kursaal, Oostende

Reservatie:

Meer over