De nieuwe Walt Disney Animation Studios kortfilm Frozen Fever, die Anna, Elsa, Kristoff en Olaf terug op het grote scherm brengt, speelt vanaf 25 maart 2015 in de bioscoop. Iedereen die gaat kijken naar Cinderella, een live-action film geïnspireerd door het klassieke sprookje, zal voor het starten van de film van de kortfilm “Frozen Fever” kunnen genieten. In Frozen Fever is Anna jarig en willen Elsa en Kristoff haar het beste verjaardagsfeestje ooit geven. Maar Elsa’s ijzige krachten kunnen dat feestje wel eens in gevaar brengen...

De kortfilm werd geregisseerd door Chris Buck en Jennifer Lee, geproduceerd door Peter Del Vecho en Aimee Scribner en bevat ook een splinternieuw lied geschreven door Robert Lopez en Kristen Anderson-Lopez. Frozen Fever is het eerste project dat het Oscar®-winnende team van Disney’s “Frozen” terug samenbrengt.

Over Frozen

“Frozen” won twee Academy Awards® (best animated film en best original song voor “Let It Go”) en een Golden Globe® (best animated feature film). De film is de vijfde grootste film aller tijden, en de grootste animatiefilm aller tijden met een box office van $1.27 miljard wereldwijd. De film werd in België uitgebracht op 4 december 2013.

Over Cinderella

“Cinderella” is een live-action film geïnspireerd door het klassieke sprookje. De film brengt de tijdloze beelden uit Disney’s animatieklassieker uit 1950 tot leven met een visueel verbluffend spektakel voor een nieuwe generatie. In de film schitteren Cate Blanchett, Lily James, Richard Madden, Stellan Skarsgård, Holliday Grainger, Derek Jacobi en Helena Bonham Carter. “Cinderella” werd geregisseerd door Kenneth Branagh met een screenplay van Chris Weitz en werd geproduceerd door Simon Kinberg, Allison Shearmur en David Barron.

Bekijk de trailer

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over