Niemand kan er omheen! Op 5 mei lanceert de 25-jarige Julian Cross uit Schoten samen met AFROJACK zijn nieuwe track ‘All I Need’, het eerste nummer van zijn debuutalbum ‘Stories of The Nebula’, die eind deze zomer wordt verwacht. Futuristisch, fris en karakteristiek omschrijven de sound van Julian Cross, die zijn duidelijke visie voor zijn muziek doorvoert in alle facetten van zijn werk, waaronder artwork en optredens. Hij is geboren in Nederland, opgegroeid in België en timmert al jarenlang aan de weg als DJ en producer. Julian Cross is een van de grote talenten van WALL Recordings, het platenlabel van DJ/producer AFROJACK. Tevens is hij de mentor van Julian en co-producer op deze prachtige plaat.

All I Need
Julian Cross kondigt met trots de release aan van zijn nieuwste hittrack, ‘All I Need’. Een fantastisch ‘feel-good’ plaat met opzwepende vocals van Tonino Speciale, de zanger schreef onder andere mee aan de hit ‘Anywhere With You’ van AFROJACK. ‘All I Need’ is de perfecte plaat om de zomer mee te starten. Het is een track voor de repeat functie, door de snel herkenbare vocals en catchy melodie en zal ongetwijfeld dansvloeren veroveren het komende jaar.

Julian Cross is geen vreemde in de dancescene. Met meer dan 4 miljoen plays op Spotify en indrukwekkende prestaties op Tomorrowland the Gathering en Ultra Miami blijft de bekendheid van de naam ‘Julian Cross’ groeien onder het grote publiek. Alle inspiratie voor zijn muziek haalt Julian voornamelijk uit zijn omgeving en dat werkt, ieder nummer heeft die herkenbare Cross sound. Ook hebben grote namen uit de industrie hun support geuit, waaronder ‘Martin Garrix’ en natuurlijk ‘AFROJACK’.

Samenwerking
De andere Nederlander op deze plaat heeft weinig introductie nodig. De wereldbekende DJ en Grammy-award winnende producer AFROJACK is al meer dan een decennium een van de grootste namen binnen de EDM-scene. Met zijn focus gericht op het ontwikkelen van nieuw talent, geeft de wereldster zijn advies aan de producers van de toekomst. ‘All I Need’ is dan ook een testament naar de ontwikkelingen achter WALL.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: