Het staat vast dat, na het voorbije weekend en met 2 uitverkochte Ahoy concerten, Nick & Simon in één adem met 'Kerst' geassocieerd worden. Tijdens een indrukwekkend 2,5 uur durend concert werd het publiek op vrijdagavond en zondagmiddag helemaal meegezogen in de unieke kerstsfeer van Nick & Simon. Ruim anderhalf jaar geleden werd het kerstzaadje gepland tijdens hun stadionconcert in het GelreDome. Eind vorig jaar brachten Nick & Simon het album ‘Christmas With Nick & Simon’ uit , waarop Nick een duet zingt met Katie Melua en Simon met Barbara Dex ‘Christmas In Our Hearts’ brengt op de Belgische editie. De cd werd ondersteund met een tv special en die kan je dezer dagen zien in Vlaanderen bij MENT, anne, TV Oost, Stories TV, AVS en Libelle TV. Dit najaar kwam er in Nederland nog meer kerst, met de release van het 2de kerstalbum ‘It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas’. Beide kerstalbums zijn ondertussen goed voor platina en die onderscheiding kregen Nick & Simon vrijdagavond van Umberto Tan in het programma RTL Late Night. Voor de gelegenheid verlieten zij de studio in Hilversum en werd er live uitgezonden uit Ahoy, meteen na afloop van het eerste kerstconcert van Nick & Simon.

Voor Nick & Simon op zaterdag 19 december 2015 opnieuw in Ahoy staan met hun 2de ‘Christmas With Nick & Simon’, start op woensdag 4 februari in het Agora Theater in Lelystad hun allereerste theatertour ‘Herinneringen’. In totaal staan er 44 theaters op het programma, waarbij Nick & Simon op zaterdag 9 mei spelen in het Capitole theater in Gent. Simultaan met de theatertour is er momenteel ook een unieke verzamelaar. Speciaal voor de Vlaamse fans hebben Nick & Simon begin september ‘Herinneringen Aan Vlaanderen’ uitgebracht, enkele dagen voor hun uitverkochte Lotto Arena concert.

Tot slot geven we nog even mee dat je vanaf 7 januari 2015 op NP03 bij de AVROTROS kan kijken naar ‘Nick & Simon – The U.K. Dream’. Na hun succesvolle doortochten in Zuid-Afrika, de Caraïben en Amerika trekken Nick & Simon nu doorheen Groot-Brittannië.

Meer info op www.nickensimon.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over