Herbeleef het optreden dat Nick en Simon in een uitverkocht Ahoy gaven van op de eerste rij! Nick en Simon laten je natuurlijk meegenieten van al hun hits, maar ook solo-uitstapjes en de nu al beroemde Wham!-medley die Ahoy op zijn grondvesten deed schudden, zorgen ervoor dat je geen seconde wil missen van dit concert. Een uitgebreide band ondersteunt het Nederlandse duo tijdens deze show, maar Nick en Simon weten er ook met hun twee stemmen en één gitaar een geweldig feest van te maken!

Nick & Simon
In Nederland hebben Nick & Simon met hun albums ‘Nick & Simon', ‘Vandaag' en ‘Luister' op vier jaar tijd popgeschiedenis geschreven. Getuige daarvan zijn de vele gouden en platina albums die ze bij elkaar hebben gezongen. Nick & Simon zijn de eerste Nederlandse artiesten die erin slagen om vier nummer één hits in hetzelfde jaar te scoren. Ze doen het daarmee net zo goed als The Beatles die het in de jaren zestig ook gelukt is in Nederland.

Ahoy
Een van de hoogtepunten in de indrukwekkende carrière van Nick & Simon was hun optreden in de uitverkochte Ahoy van Rotterdam en dat in het kader van hun succesvolle ‘Overal' tour, in mei vorig jaar. Samen met hun negenkoppige band brachten Nick & Simon uiteraard al hun hits zoals ‘Rosanne', ‘Vallende sterren', ‘Het Masker', ‘Lippen op de mijne' en uiteraard ook ‘Door jou', hun nieuwste single die ze enkele weken geleden hebben uitgebracht, exclusief voor Vlaanderen.
Lees meer ... naar boven

Uitverkocht
Terwijl de VIJFtv-kijkers naar hun concert in Ahoy kijken, staan Nick & Simon in een uitverkochte Capitole in Gent. Ze hebben het bordje ‘uitverkocht' al twee maal mogen boven halen want ook in de Grenslandhallen in Hasselt en de Elisabethzaal in Antwerpen zijn alle kaartjes nog voor de start van het concert de deur uitgegaan.

Nick & Simon: Live in Ahoy - zaterdag 17 april om 23u30 op VIJFtv!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: