Het is vier jaar geleden dat de grote Monster Jam Trucks ons land nog eens bezochten, maar in oktober zijn ze er weer. Deze spectaculaire Amerikaanse productie komt op 4 en 5 oktober naar het Sportpaleis in Antwerpen.

Monster Jam is een krachtige show met adembenemende races, onvoorstelbare stunts en extreme acts. Een backflip met een Monster Jam Truck? Alles kan: vaart maken, tegen een schans oprijden, met een Monster Jam Truck de lucht ingaan, op z’n kop en dan... hopelijk weer op 4 wielen landen! MONSTER JAM is ongetwijfeld de meest indrukwekkende show van het jaar. Jaarlijks trekt de show in totaal 4 miljoen bezoekers over 350 shows wereldwijd.

Voor wie oog in oog wil staan met de Monster Jam helden of een handtekening en foto wil scoren van de drivers, kan deelnemen aan de pit party.   Dit is de unieke kans om alle Monster Jam Trucks van dichtbij te bewonderen en de bestuurders te ontmoeten.   Gravedigger®, Max-D℠, Wolverine en Spiderman™ zijn al 4 van de 6 bekende Monster Jam Trucks die het Sportpaleis zullen doen daveren.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Monster Jam
Datum: 
4 en 5 oktober 2014
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over